مقالات

خرید کیف کمکهای اولیه با مناسب ترین قیمت

حادثه هرگز خبر نمیکند!
حتما بار ها و بار ها این جمله را شنیده اید.اما آیا تا به حال به این نکته فکر کرده اید که چگونه از صدمات وارده بر اثر حوادث طبیعی و غیر طبیعی پیشگیری و یا در صورت بروز با آن ها مقابله کنیم؟

گاهی اوقات وقوع حوادث آنقدر سریع اتفاق می افتد که زمان لازم یا شرایط مناسب برای رسیدن نیرو های امدادی کافی نمی باشد.

در اینگونه مواقع لازم است تا عملیات امداد رسانی اولیه به صورت فوری به شخص مصدوم رسیده شود ، وقتی زمان کافی برای رسیدن نیرو های امداد و درمان وجود ندارد شخصی که همراه فرد مصدوم می باشد تنها کسی است که میتواند به او کمک کند.

به عنوان مثال فرض کنید شما با دوستتان به کوه رفته اید ، امکان دارد همراهتان طی حادثه ای نا گوار دچار مصدومیت شود و قادر به حرکت دادن خود به طور معمول نباشد.

یک فرد بی تحربه در چنین شرایطی دچار دستپاچگی می شود و با نا بلدی نه تنها قادر به کمک به فرد مصدوم نمی باشد، بلکه امکان دارد با حرکات غلط و نادرست باعث تشدید در آسیب دیدگی همراهش شود.

حوادث طبیعی مانند سیل و زلزله ، سوانح جاده ای و تصادفات ، امراض ناگهانی مانند سکته و ناتوانی تنفسی و بسیاری اتفاقات دیگر از جمله مواردی هستند که با دانستنمهمترین اقدامات کمک های اولیه و دارا بودن و استفاده درست و به موقع از ابزار کمک های اولیه میتوان از خطرات جانی هنگام وقوع آن ها جلوگیری کرد.

در این مواقع انجام اقدامات اولیه امداد رسانی به صورت فوری به فرد آسیب دیده می تواند از خطرات ناشی از صدمه بکاهد.
این اقدامات دو لازمه دارد، یادگیری عملیات امداد و داشتن یک کیف کمک های اولیه مناسب.

جعبه کمک های اولیه با قیمت بالا

کیف کمک های اولیه کوهنوردی

کیف کمک های اولیه انواع مختلفی دارد که با توجه به نوع نیاز مصرف کننده طراحی و ساخته می شود . بعضی از آنها کوچک تر می باشند که برای استفاده های خانگی گزینه مناسب تری هستند و بعضی دیگر کوله ها یا ساک های بزرگ را شامل می شوند که برای ادارات و سازمان ها و موقعیت های خاص مانند کوهنوردی و همچنین کیف کمک های اولیه اورژانس و… استفاده میگردند.

واضح است که هرچه اندازه کیف بیشتر بزرگ تر باشد ، اقلام بیشتری را شامل می شود که ممکن است بعضی از آنها استفاده های تخصصی داشته باشند. به همین دلیل هنگام خرید کمک های اولیه باید به نوع مصرف آن دقت داشت.

در ادامه به معرفی اقلام داخل این کیف ها می پردازیم ، اما نخست شما را با برخی از اقدامات امدادی آشنا می کنیم.

همانطور که گفته شد آسیب های مختلفی ممکن است رخ دهد که نیازمند اقدامات امدادی به صورت فوری می باشد. اگر فرد دچار تصادف شده و یا ضربه سنگینی به او وارد آمده باید بدانیم هرگز نباید او را جا به جا کنیم زیرا در اینگونه موارد امکان آسیب نخاعی وجود دارد و تکان دادن فرد به صورت غیر حرفه ای ممکن است حتی به فلج شدن شخص آسیب دیده منجر شود.

اگر فرد آسیب دیده قادر به تنفس به صورت معمولی نیباشد و یا نبض او حالت عادی نداشته باشد یا نزند ، احیاء قلبی از هر کار دیگری واجب تر می باشد.

عملیات احیا یا CPR مهمترین بخش کمک های اولیه می باشد. سالانه بیش از 500000 نفر در خارج از بیمارستان دچار ایست قلبی می شوند.دانستن عملیات احیا قلب به صورت صحیح و انجام به موقع آن می تواند کاهش چشمگیری در این آمار داشته باشد. احتمالا قبلا این عملیات را در فیلم ها دیده اید،اما آیا انجام صحیح آن را یاد گرفته اید؟

احیاء قلبی

برای انجام درست این کار باید دست ها را رو هم گذاشته و انگشت ها را در هم قفل کنید.دست ها را بر روی سینه فرد (بالا تر از آبگاه ) قرار دهید.

در هر 2 ثانیه باید 3 بار به شکل منظم سینه را به سمت پایین فشار دهید.توجه داشته باشید با هر بار فشار سینه ی فرد باید حدود 4 سانتیمتر به داخل فشرده شود.

اگر بعد از یک دقیقه ماساژ قلبی تنفس و ضربان فرد آسیب دیده باز نگشت باید وسواس را کنار گذاشته و از تنفس مصنوعی استفاده کنید.

برای این کار پس از 30 بار ماساژ دو بار تنفس مصنوعی لازم است،به طوری که نفس عمیق بکشید،دهان را بر روی دهان فرد قرار دهید و هوا را داخل ریه های فرد بدمید ، اگر سینه فرد شروع به باد کردن کرد یعنی هوا به درستی به داخل ریه های فرد رفته است.این کار را تا زمان رسیدن نیرو های امدادی ادامه دهید.

ماساژ قلبی

در صورتی که شخص آسیب دیده به هوش بود از سطح هوشیاری او اطمینان حاصل کنید،از او چند سوال ساده بپرسید و به او روحیه بدهید،محل آسیب دیده را شناسایی کرده و خود را برای انجام اقدامات امدادی آماده کنید.

اگر فرد در حال خونریزی شدید باشد باید تلاش کرد از خونریزی ‌ فرد آسیب ‌دیده کاسته شود. چنانچه زخم در اندام های غیر حیاطی ( دست ها و پا ها ) باشد میتوان با بالا گرفتن عضو گردش خون را کاهش داد ، سپس به وسیله ی فشار بر روی محل خون ریزی از شدت آن جلوگیری نمود.

دقت داشته باشید این فشار باید با پانسمان تمیز انجام شود وگرنه امکان عفونت زخم وجود دارد. زخم را با بتادین ضد عفونی کرده و با باند و گاز پانسمان کنید.اگر زخم کوچک باشد می توانید از چسب زخم استفاده کنید.

شما نیاز به تخصص پزشکی ندارید.همه افراد می ‌توانند با آموختن اصول کمک ‌های اولیه و انجام صحیح و به ‌موقع این عملیات، چه بسا باعث جلوگیری از مرگ مصدومین یا شدت یافتن عوارض مختلف شوند.

اگر فرد ضربه شدید ندیده بود او را به محیطی خلوت تر و سالم هدایت کنید.مثلا اگر در مکانی آتش سوزی رخ داد فرد را از دود دور کنید.نبض او را بررسی کنید.نبض فرد بالغ در این حالت باید حدودا 110-60 در دقیقه باشد.برای انجام این کار دو انگشت خود را به هم چسبانیده و بر روی یکی از شریان های اصلی بدن فرد بگذارید.

نبض

عدم‌ آگاهی ما در مواقعی که نیاز به کمک‌های اولیه است ممکن است به‌ دلیل مرگ فرد مصدوم در محل حادثه پشیمانی به بار بیاورد.

هدف اصلی از این اقدامات جلوگیری از مرگ، پیشگیری و جلوگیری از پیشرفت ضایعات، صدمات و عوارض بعدی یا کاهش درد و رنج مصدوم پیش از ارجاع به پزشک و پیش از انتقال به مراکز درمانی است.در شماره بعدی این مقاله به طور مفصل به تمام اقدامات امدادی در کمک های اولیه می پردازیم.

اما همانگونه که گفته شد لازمه امداد رسانی در اینگونه مواقع داشتن یک کیف یا جعبه .کمک های اولیه مناسب می باشد. کیف ها و جعبه ها اقلام مختلفی دارند که با توجه به اندازه و قیمت آن ها ، اقلام داخلشان نیز متفاوت می باشد.

مهم ترین اقلام کیف کمک های اولیه

  • ژل ضد عفونی: پیش از هر چیزی باید دست های فرد کمک دهند استریل شود تا آلودگی به فرد آسیب دیده انتقال پیدا نکند،برای این کار از ژل مخصوص ضد عفونی دست استفاده می شود.
  • بتادین : ماده ای به رنگ قرمز تیره که برای ضد عفونی کردن جای زخم استفاده می شود.
  • گاز استریل: پارچه ای سفید رنگ و بهداشتی که برای پانسمان زخم استفاده می شود.این نوع گاز به دلیل قابلیت جذب بالا بیشتر برای زخم هایی که خون ریزی بالایی دارند استفاده میشود.
  • گاز وازلینه: مانند گاز استریل است،اما چون آغشته به وازلین شده از جذب کمتری برخوردار بوده و در عوض به زخم نمیچسبد و راحت تر جدا می شود.این نوع گاز بیشتر برای پانسمان زخم سوختگی و زخم های خشک استفاده می شود.
  • چسب زخم: برای بستن زخم های کوچک و خراش ها و جلوگیری از نفوذ آلودگی به آن ها مناسب می باشد.
  • باند: باند های کشی بیشتر برای ثابت کردن گاز ها روی زخم استفاده میشوند.البته در مواردی که عضوی آسیب دیده ، می توان به آرامی آن را بانداژ نمود تا از تکان خوردن آن جلوگیری شود.
  • قیچی: در کیف کمک های اولیه یک قیچی وجود دارد تا بتوان با استفاده از آن در صورت نیاز لباس شخص آسیب دیده را پاره کرد.البته برای پانسمان کردن زخم هم معمولا به این قیچی نیاز پیدا خواهیم کرد.
  • پد الکلی: از پد الکلی برای تمیز کردن بدن بیمار به خصوص اطراف ناحیه زخم استفاده می شود.
  • قرص آسپرین یا آستامینوفن: برای کاهش شوک زدگی بیمار در این مواقع می توان از قرص های ضعیف آرامبخش استفاده نمود.
  • پماد سوختگی: برای کاهش سوختگی و از بین بردن سوختگی های سطحی استفاده می شود.

اقلام نام برده عموما در همه کیف ها وجود دارند،در کیف های بزرگتر اقلامی مانند پنست ، آمونیاک ، الکل ، سرنگ ، آدرنالین ، انسولین ، داروی ضد حساسیت ، ترمومتر ، فشارسنج ، کیسه آب گرم ، کمپرس یخ ، دستکش ، چراغ قوه ،صابون و … نیز وجود دارند.

سبک زندگی سالم ، تجربه ی آبی سلامت

2 دیدگاه در “خرید کیف کمکهای اولیه با مناسب ترین قیمت

  1. کسری گفت:

    با سلام میشه قیمت انواع کیف احیا و بدونم؟

    1. مدیریت گفت:

      با سلام دوست عزیز شما میتوانید از صفحه فروشگاهی ما دیدن کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *